Despre noi

DESPRE NOI

FRIDAY BOUTIQUE

Friday Boutique

O experienta despre confort si relaxare asa cum iti place!

Un mix de sentimente si trairi pe care le-am adunat intr-un concept Boutique, dedicat vacantelor memorabile. La cativa pasi de mare, in Mamaia Nord, te asteapta un loc in care Friday feeling is an everyday feeling, un cadru prietenos, primitor si vesel.

La 3 minute de mare, in Mamaia Nord, Friday Boutique iti gazduieste vacantele intr-un cadru prietenos, plin de culoare si bucurie, inspirat din momente de visare si relaxare. Camerele spatioase si luminoase promoveaza diferite tematici prin detalii si decoruri specifice care iti ofera oportunitatea sa alegi spatiul care se potriveste cel mai bine stilului tau, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti.

Zona de receptie, terasa exterioara si salonul pentru mic dejun pastreaza aerul vesel si povestea plina de bucurie pe care ne dorim sa o traiesti alaturi de noi. Am inclus facilitati si am gandit servicii prietenoase pentru momente de relaxare fara griji. Ca o traditie a zilelor de vacanta fericite, avem grija sa te rasfeti in fiecare dimineata cu un mic dejun savuros, proaspat si variat pe care ti-l pregatim din ingrediente fresh peste care adaugam un strop de #FridayFeeling, un mix de bucurie si relaxare care ne dicteaza starea de spirit.

De asemenea, locatia proiectului a fost atent selectionata, pentru ca tu sa poti fi aproape de mare, dar protejat de zumzetul falezei, sa ajungi usor si repede de la drumul principal, dar sa nu fii deranjat de galagia si praful traficului.

Am pus in opera toata experienta noastra in turism, iar stilurile le-am creat personal, inspirate din calatorii si prospectiuni indelungate . Nu am apelat la un designer, tocmai pentru a reda unicitate conceptului. Am reusit sa abordam cat mai multe stiluri, pentru a multumi cat mai multe cerinte, ca nu-i asa, suntem cu totii diferiti. Feel every day like FRIDAY...

FRIDAY BOUTIQUE

Galerie foto hotel

Testimoniale

Ce spun clientii nostri?