Apartament Family

Apartamentul Family

Apartamentul Family

In vacanta, toti membrii familiei merita sa se bucure de spatiu si confort! Apartamentul Family aduce la un loc beneficiile unui spatiu generos si a facilitatilor complete dedicate vacantelor fara griji. Un linving generos, o chicineta utilata, un dormitor spatios si confortabil, o baie moderna si 2 balcoane cu parfum de briza, toate formeaza un spatiu primitor si vesel pe care il poti numi „acasa” in vacanta.

Apartamentul spatios este amplasat la etajul 1, cu vedere la gradina/terasa hotelului si va ofera toate facilitatile necesare unei vacante reusite: Wi-Fi gratuit, TV si aer conditionat in living si in dormitor. Chicineta este prevazuta cu plita, chiuveta si mini bar silentios. Baia dispune de cada, produse de igiena si uscator de par, iar decorul inspira armonie si liniste. De asemenea, apartamentul este prevazut cu 2 balcoane amenajate cu masa si scaune , inconjurate de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati apartament

  • Wi-Fi gratuit
  • Chicineta
  • 2 x TV
  • 2 x Aer conditionat
  • Uscator de par
  • 2 x Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera