Camera Senses

Camera Senses

Camera SENSES este locul in care relaxarea si starea de bine sunt asigurate de un decor cu accente neutre si tonuri de albastru marin si turquise, in armonie cu amplasarea privilegiata a hotelului nostru, la cativa pasi de mare.

Si pentru ca SENSES inseamna “simturi”, si camera este amplasata in centrul hotelului, la etajul 2, cu vedere la strada, cu siguranta vei simti atmosfera de vacanta si relaxare.

Camera are o suprafata generoasa si va asigura o serie de facilitati dedicate confortului si vacantelor fara griji: internet Wi-Fi gratuit, minibar silentios, TV cu ecran plat si aer conditionat. Baia dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par profesional, iar decorul inspira armonie si liniste. De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune , inconjurat de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati camera

  • Wi-Fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Uscator de par
  • TV
  • Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera