Camera Nautica

Camera Nautica

Vesela, luminoasa, confortabila si spatioasa! Iti vorbim despre camera Nautica, un spatiu care inspira energie si exuberanta datorita accentelor turcoaz cu care am ales sa decoram interiorul. Recomandam sa optezi pentru aceasta camera daca esti o persoana activa si energica pentru ca te va inspira, te va duce cu gandul la valuri si sport nautic, (caci esti aproape de ele), creand cadrul unei vacante pentru tine.

Camera este asezata la etajul 3,cu vedere la strada si spre mare, si dispune de facilitati care va asigura un sejur confortabil: internet Wi-Fi gratuit, minibar, TV cu ecran plat si aer conditionat. Baia proprie dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par profi. De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune , inconjurat de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati camera

  • Wi-Fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Uscator de par
  • TV
  • Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera