Camera Natura

Camera Natura

Un strop de natura intr-o camera de hotel! Asta ne-am dorit sa iti oferim atunci cand am creat Natura, o camera confortabila, inspirata de culorile si simbolurile minunate ale naturii. Verdele, accentele florale si decorurile in culorile lemnului fac din aceasta camera refugiul preferat al tuturor celor care iubesc frumusetile naturale din jur.

Camera este situata la etajul 3,cu vedere spre gradina/terasa hotelului si include toate facilitatile de care ai nevoie ca sa te simti confortabil in vacanta: internet Wi-Fi gratuit, minibar silentios, TV cu ecran plat si aer conditionat. Baia proprie dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par, iar decorul inspira armonie si liniste. De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune , inconjurat de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati camera

  • Wi-Fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Uscator de par
  • TV
  • Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera