Camera Marina

Camera Marina

Zile fericite traite pe plaja si nopti relaxante petrecute in camera Marina. Asa vedem noi vacantele perfecte pentru cei indragostiti iremediabil de mare. Marina va propune un decor autentic, cu accente, culori si simboluri marine, pentru ca vacanta voastra sa fie una autentica si plina de bucurie.

Camera este situata la etajul 3, cu vedere stradala si spre mare si include toate facilitatile de care ai nevoie ca sa te simti confortabil: internet Wi-Fi gratuit, minibar, TV cu ecran plat si aer conditionat. Baia proprie dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par, iar decorul inspira armonie si liniste. De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune , inconjurat de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Camera are o suprafata generoasa si va asigura o serie de facilitati dedicate confortului si vacantelor fara griji: internet Wi-Fi gratuit, minibar silentios, TV cu ecran plat si aer conditionat. Baia dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par profesional, iar decorul inspira armonie si liniste. De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune , inconjurat de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati camera

  • Wi-Fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Uscator de par
  • TV
  • Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera