Camera Romantica

Camera Romantica

Camera Romantica

O camera cu detalii speciale, ROMANTICA este spatiul ideal pentru o escapada in doi la mare! Patul rotund, decorul in tonuri calde, accentele Vintage si romantice, facilitatile excelente si amplasarea privilegiata la cativa pasi de mare repezinta un mix de avantaje care va asigura o vacanta memorabila.

Camera este amplasata la etajul 3, cu vedere laterala (se poate zari si marea) si ofera internet Wi-Fi gratuit, minibar, TV cu ecran plat si aer conditionat. Baia proprie dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par. De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune , inconjurat de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati camera

  • Wi-Fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Uscator de par
  • TV
  • Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera