Camera Paradis

Camera Paradis

Relaxare, deconectare de la cotidian, armonie si liniste – stari de bine pe care le traiesti in Paradis, o camera cu accente elegante si rafinate, nuante pastelate de vara, care pastreaza in acelasi timp aerul vesel si primitor pe care ne-am dorit sa il oferim intregii noastre unitati de cazare.

Camera spatioasa si moderna este asezata la etajul 3, cu vedere spre gradina/terasa noastra, include toate facilitatile de care ai nevoie ca sa te simti confortabil in vacanta: internet Wi-Fi gratuit, minibar silentios, TV cu ecran plat si aer conditionat. Baia proprie dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par profi, iar decorul inspira armonie si liniste. De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune, inconjurat de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati camera

  • Wi-Fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Uscator de par
  • TV
  • Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera