Apartament Modern

Apartamentul Modern

Apartamentul Modern

Pentru vacante memorabile, alege intotdeauna un spatiu potrivit nevoilor tale de spatiu si confort! Apartamentul Modern este ideal pentru persoanele care isi doresc mai mult decat o camera si au nevoie de spatii diferite pentru socializare si odihna. Livingul spatios si dormitorul confortabil au fost decorate in nuante moderne de gri si turquiz si decorate in stil minimalist pentru a oferi o experienta plina de liniste si relaxare.

Apartamentul situat la etajul 2, cu vedere la gradina/terasa hotelului si vedere laterala, este foarte spatios si va ofera toate facilitatile necesare unei vacante reusite: Wi-Fi gratuit, TV si aer conditionat in living si in dormitor, minibar silentios. Baia proprie este generoasa si dispune de cada, produse de igiena si uscator de par profi, iar decorul inspira armonie si liniste. De asemenea, apartamentul este prevazut cu 2 balcoane amenajate cu masa si scaune , inconjurate de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati apartament

  • Wi-Fi gratuit
  • Minibar
  • 2 x TV
  • 2 x Aer conditionat
  • Uscator de par
  • 2 x Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera