Camera Asia

Camera Asia

Ai meditat la vacanta perfecta? Acum este timpul sa o traiesti in echilibru si armonie. Camera Asia reprezinta alegerea perfecta pentru tine. Un decor care inspira liniste si calm este pregatit sa iti gazduiasca momentele de vacanta, de relaxare si bucurie. Accentele asiatice si exotice te vor insoti la fiecare pas aici.

Camera este situata la etajul 3,cu vedere la gradina/terasa hotelului si include toate facilitatile de care ai nevoie ca sa te simti confortabil in vacanta: internet Wi-Fi gratuit, minibar, TV cu ecran plat si aer conditionat. Baia proprie dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par, iar decorul inspira armonie si liniste.

De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune , inconjurat de balustrada din sticla transparenta pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati camera

  • Wi-Fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Uscator de par
  • TV
  • Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera