Servicii & Facilitati

FRIDAY BOUTIQUE

Servicii & Facilitati

Receptie

Prima impresie conteaza, de aceea ne dorim sa descoperi un spatiu vesel si primitor chiar de la intrarea in hotelul nostru. Zona de receptie este deschisa 24/24h si reprezinta locul in care te intampinam cu bucurie. Receptia este prevazuta cu zona de relaxare, TV, camera de bagaje si internet wi-fi gratuit.

Mic dejun

Pentru zile de vacanta fericite, avem grija sa iti servim in fiecare dimineata un mic dejun savuros, proaspat si variat sub forma unui bufet pe care ti-l pregatim doar din ingrediente fresh peste care adaugam un strop de #FridayFeeling, un mix de bucurie si relaxare pentru starea ta de spirit.

Terasa

Terasa hotelului nostru este amenajata ca un loc potrivit pentru relaxare si socializare intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. Spatiul este amenajat cu mese si scaune, umbrele si un bar cu dotari complete pe care oaspetii il pot folosi pentru prepararea diverselor bauturi.

WI-FI Gratuit

Muta-ti in online toate amintirile din zilele petrecute la plaja, pastreaza legatura cu prietenii chiar si in vacanta, si ramai activ in social media chiar si in momentele de relaxare. Ai Wi-Fi gratuit in zonele comune ale hotelului si in fiecare camera.