Camera Standard

Camera  Standard

Camera Standard

Camera dubla standard este despre confort si relaxare prin intermediul culorilor neutre si linistitoare, a decorurilor moderne si minimaliste, dar si a facilitatilor dedicate unei vacante reusite.

Camerele standard sunt situate la etajul 1 si 2 si includ toate facilitatile de care ai nevoie ca sa te simti confortabil in vacanta: internet Wi-Fi gratuit, minibar, TV cu ecran plat si aer conditionat. Avem si 2 camere twin standard, in cazul in care doresti sa dormi separat de insotitorul sejurului. Ne anunti si pregatim camera cum doresti. Baia proprie dispune de cabina de dus, produse de igiena si uscator de par, iar decorul inspira armonie si liniste. De asemenea, camera este prevazuta cu balcon amenajat cu masa si scaune , inconjurat de balustrada din sticla colorata pentru ca tu sa te poti bucura de momente relaxante cu miros de briza.

Iti reamintim ca fiecare camera de la Friday Boutique promoveaza o tematica diferita, prin decoruri si amenajari, caci nu-i asa, suntem cu totii diferiti, si avem gusturi diferite, te provocam sa descoperi si sa cunosti fiecare din ele, iar la final sa o alegi exact pe cea care iti place cel mai mult si care iti inspira relaxare, confort si bucurie.
Feel every day like FRIDAY.....

Facilitati camera

  • Wi-Fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Uscator de par
  • TV
  • Balcon

Informatii de contact

Rezerva camera